BUDAK SMAKE SIMPAN PERASAAN DENGAN SAYA?
POSTED ON 02 April 2011 AT Saturday, April 02, 2011 \ leave a comment (0)
´╗┐Assalamualaikum.
sorry sayang-sayang semua.
lama tak update bloggie nee.
because busy with perkhemahan kor kadet polis peringkat daerah papar di Smk.benoni.
selama 3 hari 2 malam.

hoho! penat gila okay?
muka berhabis hitam T_T
i need 1 month to whitening my skin's face.
but, i only take 1 hour blacking my face.
oh yeah? true damn much!

camping nee tak berapa best juga laa.
biasa saja, teringin mahu pulang lagii. ;((
but, aku and 10 girls in Platunn 1
win in larian lasak 4km!
oh, sungguh ku tak percaya okay?
terima kasih kawan-kawan yang
papah aku time aku kepenatan tu.
thanks babe ;)
btw, kaki saya koyak nampak isi.
omg! aku geli okay?
sobs ;(

refer to the title above,
ada kawan cerita budak itu ada perasaan sama aku.
really??
haha. aku tak percaya oh!
the most shocking, budak ituu,
PANDAI (he's got 7A 1B in PMR 2009!)
LOOKING GOOD (his eyes in blue color,i guess so;))
SCHOOL AT SMAKE (see? science stream okay?)

hoho. sungguh ku tak percaya.
adakah dia masih simpan perasaan terhadap aku?
kenapa tak cakap awal-awal?
aku pun ada perasaan sama kau baa!
tapi dulu. HAHA!

semalam, aku kasih tahu mama ku.
dia suka oh! GREEN LIGHT BABE!
haha! boleh laa nee.
hope, kami dapat jumpa.
because, dia stay hostel at kk.
huhu.
nanti laa aku minta number dekat kawan dia.

about him.
hurm, aku rasa aku tiada perasaan sama dia sudah.
sebab, dia tak macam dulu lagi.
dan, aku juga tidak macam dulu lagi.
aku masih sayang dia. masih perlu dia. masih ingin dia.
but, maybe tiada jodoh?
tak apa lah.
dia pun tidak suruh aku cari dia lagi.
hidup masing-masing.
btw, dy. aku masih sayang kau okay?

okay, sad sudah nee entry.
i hate sadness.
so, good bye dear all ;)

Labels: