Mata aku ?
POSTED ON 15 April 2011 AT Friday, April 15, 2011 \ leave a comment (0)
assalamualaikum?
2 hari menyepi tanpa post kan?
huhu. sorry. ada masalah peribadi :(

okay, btw.
ada yang pelik berlaku hari ini.

**Math Period**
"salin cepat!" kata cikgu Liyana.
jadi zhyzhy pun bingkas lah menyalin soalan.
sampai soalan nombor 7.
"eh pika, itu 3 kah atau 8?"
pika cakap "3 bah tuh zhy"
"pika,pika! itu = atau -?"
"astaga zhy! - bah tuh"
"oh aku tak nampak bah :)"
"rabun jauh kah kau?"
almaklum lah. duduk hujung kelas. ngee :D
"ah, okay masih bah mata aku ne"
"jadi yang kau tak nampak tadi tu?
"mana ku tahu eii"

ohoh! apa mungkin zhyzhy rabun?
oh tidaakkkkkkkkkkk !
aku belum bersedia :(
nanti, mahu bawa jumpa pergi kedai kacamata.
cek rabun atau tidak.
zhyzhy tak mahu pakai glases! nampak NERD lah :(
------------------------------------------------------------
tadi , ada hias kelas.
zhyzhy cat wall kat belakang.
weii! happy.
bilang c Bidut aka Aidil.
" aku tak cam mana azie mana isma nie "
err. heran zhyzhy. apasal pula?

pastuh, lukis bunga kat dinding.
wah! hebatnya zhyzhy. wakakaka !
zhyzhy tengok macam hodoh but bilang kawan okay + cantik.
wah! terima kasih. haha
terima kasih kepada Ann because tolong tambah kan. hihi
tengah best-best mewarna lukisan then,
"pakcik sekuriti suruh pulang jam 4"
"wth, baru saja mahu siap nee, jam 4:30 la"
err! geram zhyzhy. mahu siap sudah painting zhyzhy tuh´╗┐.
herr! potong gaji pakcik nanti. wahahahaah :DD

time pulang itu.
bergambar-gambar lagi di cermin besar SMK BONGAWAN II.
**nah ambik kau nama sekolah kesayangan aku --'**
guna hp si Isma. hp zhyzhy untuk humban hanjing jee :p

eh eh.
selipar sama! seluar sama! color baju sama!
wakakakaka! baru zhyzhy perasan.
dress zhyzhy sama dengan isma aka ael.
wakakakaakakakakakakak!
padanlah bidut cakap dari belakang macam sama saja.
rupanya dress sama. atukuii --'
ngee. bangga nie mahu kasi lihat tuh painting sama cikgu Azmi.
wahahaha! *blah la u zhy*
hehe. okay, itu saja.

TATA :))

Labels: , ,