Khas Untuk Si-Librarian :)
POSTED ON 20 January 2012 AT Friday, January 20, 2012 \ leave a comment (0)

"Happy birthday to you.. Happy birthday to you.. Happy birthday to Baba! Happy birthday to you."

Yeah, 20/Januari/2012. Genaplah umur Baba saya 50 tahun. Biarpun umur dah berdekad, tapi muka masih hensem macam Rosyam Nor. Haha! Ba, semoga panjang umur, murah rezeki and kekal hensem ah. Amin!

Okay, ini post untuk suka-suka sahaja. Haram percaya seratus persen. 

SEPTEMBER
Sangat bersopan santun & bertolak ansur. Sangat cermat, teliti & teratur. Suka menegur kesilapan orang lain & mengkritik. Pendiam tapi pandai bercakap. Sikap sangat cool, sangat baik & mudah simpati. Sangat prihatin & terperinci, amanah, setia & jujur. Kerja yang dilakukan sangat sempurna. Sangat sensetif yang tidak diketahui. Orang yang banyak berfikir. Daya pentaakulan yang baik. Otak bijak dan mudah belajar. Suka mencari maklumat. Kawal diri dari terlalu mengkritik. Pandai mendorong diri sendiri. Mudah memahami orang lain kerana banyak menyimpan rahsia. Suka sukan, hiburan & melancong. Kurang menunjukkan perasaannya. Terluka hatinya sangat lama disimpan. Terlalu memilih pasangan. Sukakan benda yang luas. Bersistematik. Cantik macam Erra Fazira.
Saya baca, hm. Ada juga betul, ada juga yang macam tipu. Kalau nak tengok bulan kelahiran korang, boleh rujuk sini. <--- bukan IKLAN!

WAJIB TERJAH: Senarai Hadiah Untuk Valantine.